^Нагору

956274
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
За весь час
90
366
456
956274

Ваш IP: 3.85.63.190
Сьогодні: 19-03-2024

Банери

 

     У нашому закладі освіти створено і діють органи учнівського самоврядування. До них входять: голова Республіки ліцею, керівники центрів (інформаційний центр, волонтерський центр та центр дозвілля). На період правового режиму воєнного стану в Україні вибори президента ліцею не проводилися, а відкритим голосуванням було обрано голову Республіки ліцею і призначено керівників центрів.
     Учнівське самоврядування здійснюється на принципах пріоритету прав і свобод людини і громадянина; верховенства права; взаємної поваги та партнерства; репрезентативності органів громадського самоврядування, громадських об’єднань та інших інститутів громадянського суспільства правоможності їх представників; обов’язковості розгляду пропозицій сторін; пріоритету узгоджувальних процедур; прозорості, відкритості та гласності; обов’язковості дотримання досягнутих домовленостей; взаємної відповідальності сторін. Дотримуючись цих принципів, заклад освіти побудував ефективну модель партнерства між усіма учасниками освітнього процесу.
     Здобувачі освіти нашого ліцею займаються волонтерською діяльністю. Налагоджена тісна співпраця з волонтерами м. Кремніца (Словаччина). У рамках цієї співпраці було зібрано та передано на потреби ЗСУ генератори, газові плити, газові балони, павербанки, спальні мішки, хімічні грілки та багато іншого. За ініціативою учнівського самоврядування було започатковано пізнавально-розважальний проект “Долоньки”, метою якого є проведення тематичних заходів, інформаційних хвилинок та пізнавально-розважальних програм для учнів початкової школи. За ініціативи учнівського самоврядування постійно проводяться благодійні ярмарки, караоке, акції по збору подарунків для наших захисників та внутрішньо-переміщених осіб та інші заходи, завдяки яким збираються кошти на потреби ЗСУ.

 

IMG 3647

 

НВК №26 © 2022