^Нагору

957964
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
За весь час
154
292
739
957964

Ваш IP: 54.89.24.147
Сьогодні: 28-03-2024

Банери

 nuw

Адреси сайтів НУШ:

http://nus.org.ua

https://mon.gov.ua/ua/tag/nova-ukrainska-shkola

http://pedagogy.lnu.edu.ua/academics/nova-ukrajinska-shkola

Вчителі, які працюють в НУШ:

1 - А клас – Миргородська Лариса Анатоліївна

1 – Б клас – Дмитрук Анастасія Ярославівна

1 – В клас – Колоїз Надія Григорівна

1 –Г клас – Троневич Катерина Валеріївна

1 – Д клас – Тростюк Валентина Євстахіївна

 

 

НАКАЗ № 08-у Про зарахування дітей до 1-го класу від 01.06.2020 року переглянути

 

 

Конкурс каліграфії до Дня рідної мови

21 березня у початковій школі відбувся конкурс каліграфії. Головним кроком до перемоги у шкільному турі було проведення класних змагань знавців правильного письма. Перші класи, які навчаються за ПП «Інтелект України», списували загадку, учні 2-4 класів писали диктант.

Переможців коронували титулами Лицар Каліграфія та Леді Каліграфія.

DSCN4272

DSCN4273

 

 

Відвідини Рівненського краєзнавчого музею

     Нещодавно учні 1-В, 1-Г і 1-Д класів відвідали Рівненський краєзнавчий музей. Першокласники з величезним інтересом та захопленням слухали цікаву розповідь екскурсовода про старовинні речі, рослинний та тваринний світ Рівненщини. Свої емоції від побаченого та почутого діти відобразили у Щоденниках вражень.

IMG-4

IMG-1

IMG-2

IMG-3

 

 

Батьки, а не вчитель, є першими вихователями

     Хоча, звісно, вчитель, із яким діти проводять багато часу, добре їх знає. Батьки мають право приходити на будь-який урок, і ніхто не може їм цього заборонити. Адже вони довіряють свою дитину школі й мають право контролювати умови та якість навчання. Батьки повинні мати змогу поставити вчителю будь-яке запитання й висловити будь-яку думку, а вчитель – бути готовим до критики. Батьки не розуміють, як сильно впливають на дітей. Те, що вони говорять, дитина сприймає дуже чітко, й може приносити це до школи. Я завжди говорю батькам: не обговорюйте вчителів у присутності дитини, не нав’язуйте їй думку про певні речі – нехай вона сформує свій погляд сама.

 

Фоторепортаж з відкритого уроку 1-А класу (класовод Миргородська Л.А.)

 

DSCN4217

DSCN4225

DSCN4229

DSCN4231

DSCN4236

DSCN4245

DSCN4246

 

 

 

Дитячі буктрейлери

 

     Книги – кращий тренажер для мозку.

     Вони допомагають не тільки розвивати увагу, пам'ять, але і допомагають навчитися правильно і грамотно висловлювати свої думки.

     Навіщо не читати? Адже читання дає так багато нових відкриттів і можливостей. Маленька книга – великі двері в світ пригод і драм, історій і розповідей, порад і красивих сюжетів.

Під час вимушених канікул учні 2-А класу читали фантастичний твір Астрід Ліндгрен «Малий і Карлсон, який живе на даху». Захотілося прорекламувати книгу друзям і однокласникам. Так з допомогою батьків були створені перші буктрейлери.