^Нагору

958277
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
За весь час
168
299
1052
958277

Ваш IP: 34.201.19.151
Сьогодні: 29-03-2024

Банери

     Чи знає кожен із нас, як діяти у разі надзвичайної ситуації? Чи знаєте ви правила, які можуть зберегти ваше життя, життя учнів, студентів та співробітників,  рідних і близьких?  Чи не розгубитеся ви у разі надзвичайної  ситуації, знаючи правила, якщо практично ніколи не тренувалися?

     І в суспільстві, і в закладах освіти, і навколо них трапляються надзвичайні ситуації. Саме від умінь та навичок учасників освітнього процесу залежить їхнє життя та здоров’я, а також тих людей, котрі в цей час знаходяться поруч.

     Уміння правильно оцінити ситуацію та обрати порядок дій є дуже важливим для кожної людини, а особливо – для працівників закладів освіти. Адже саме вони та їхні дії можуть врятувати як здобувачів освіти, так і самих працівників. 

Детальніше: Дії учасників освітнього процесу в разі надзвичайних ситуацій

(з сайта МОН. лютий 2022р.)

1.   За посиланням "Рекомендований вміст тривожної валізи”.

2.   За посиланням "Брошура «У разі надзвичайної ситуації або війни», що розроблена Міністерством культури та інформаційної політики".

3.   Дитяча та сімейна психологиня Світлана Ройз склала посібник «Ми готові. Про дітей». Як говорити про загрози з найменшими членами родини і як навчити їх діяти різних ситуаціях, як то природні катаклізми чи війна. У своїх рекомендаціях Ройз спиралась на матеріали Служби тилу Ізраїлю. Вона пропонує закріплювати знання у форматі ігор у супергероїв.

НВК №26 © 2022